Tuntologi®

Tuntoaistia, sen merkitystä ja vaikutuksia on tutkittu paljon. Ihmisen aisteista tuntoaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy läpi elämän.

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta tulevat tuntemukset ovat erittäin merkittäviä. Tutkimuksissa on todettu kosketuksen, kuten hieronnan alentavan stressihormonien tasoa. Tällä on havaittu olevan merkitystä muun muassa oppimiselle ja keskushermoston kehitykselle. Kosketuksella on osoitettu olevan pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia ja merkitystä hyvinvoinnille ja tuntologin käyttämät metodit pohjautuvatkin tähän.

 

Keitä ovat tuntologit?

Tuntologit ovat tuntoaistin ja läsnäolon ammattilaiset. Tuntologi® ymmärtää kosketuksen merkityksen kokonaisvaltaisesti ja käyttää työssään oppimiaan metodeja.

Tuntologit ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden koulutuksessa keskitytään tuntoaistin merkitykseen ja kosketuksen vaikutuksen ymmärtämiseen.

Tuntologin koulutus kestää noin vuoden ja se sisältää opetusta hyvin monenlaisilta aihealueilta – mielen vaikutuksesta tuntoaistiin, ayurvedan oppeja, tietoa eteerisistä öljyistä, tunteista ja kehon heijastepisteistä.

Lisäksi koulutuksessa opiskellaan konseptin omat hierontatekniikat - FootTouch, HandTouch, FaceTouch ja MindTouch tekniikat.

Tuntopub on uusi mahdollisuus?

TuntoPub on paikka, jossa saa pysähtyä ja tipahtaa hetkeksi pois arjen kiemuroista. Sinne voi astua sisään kesken työpäivän, shoppailun tai milloin vain tuntee tarvitsevansa rentoutusta.

Tuntopubeissa tehdään lyhyitä (n. 30 min) vaikuttavia hierontahoitoja (pää, jalat, kasvot, kädet). Hierontahoitoon yhdistetään asiakkaalle sopivaksi valittu öljy, rentouttavaa musiikkia ja rauhallinen, hoitava ilmapiiri.

Tuntopubien hoidot tarjoavat mielenrauhaa ja rentoutumista sekä auttavat kirkastamaan ajatuksia ja latautumaan päivän askareiden keskellä.

Tuntopubeja avautuu tuntologien valmistumisen myötä ympäri Suomea, sinne missä ihmisetkin ovat - liikekeskuksiin ja vilkkaille kaduille.

Voit valmistuttuasi työllistyä myös Tuntopubiin tekemään hoitoja tai toimia jopa itsenäisenä Tuntopub -yrittäjänä.