Tuntologin hoitometodit

Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta tulevat tuntemukset ovat erittäin merkittäviä. Tutkimuksissa on todettu kosketuksen, kuten hieronnan alentavan stressihormonien tasoa. Tällä on havaittu olevan merkitystä muun muassa oppimiselle ja keskushermoston kehitykselle.

TuntoPub-konseptin perustaja, erikoiskosmetologi ja ammatillinen pedagogi Eija Huttunen havaitsi hoitotyötä tehdessään kosketuksen syvällisemmän merkityksen. Kosketuksen hyvistä vaikutuksista puhuvat nyt myös useat tutkimukset. Ihmisen aisteista tuntoaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy läpi elämän. Aivan kuten lapset, myös aikuiset ja vanhukset tarvitsevat kosketusta voidakseen hyvin.

MindTouch

MindTouch on päähierontahoito, joka rentouttaa ja laittaa veren kiertämään niin päänahassa kuin niskahartia-alueellakin. Jännitysten helpottaessa mielikin kirkastuu ja vilkaskin päivä jatkuu rennommissa merkeissä.

FaceTouch

Tämä kasvohierontahoito tuo rentoutusta kasvojen alueen lihaksille, jotka tekevätkin töitä huomaamatta läpi päivän! Kasvohieronnassa, kuten muissakin hieronnoissamme, käsitellään akupisteitä tuoden siten tasapainoa koko keholle. FaceTouch sisältää tarvittaessa kasvojen alkupuhdistuksen.

HandTouch

HandTouch-käsihierontahoito on yllättänyt monet rentouttavuudellaan! Tässä hieronnassa asiakas voi olla istualtaan tai makuullaan, kun hänen kätensä hierotaan hyvää tekevin ottein. Työtä tehneet kädet saavat ansaitsemansa rentoutuksen.

FootTouch

Asiakas pääsee rentoutumaan tuntologin käsitellessä jalat, jalkaterät sekä jalkapohjat. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyy vyöhykepisteet koko kehon alueelle, samoin kuin käsistä.

Palvelut kotiin

Touch-hierontahoitoja voi tilata myös kotiin, hoivakotiin tai sairaalaan - tuntologi voi halutessaan toteuttaa työtään myös liikkuen.