Kouluttajat

Jaana Hautala NLP Life Coach

Tarja Aalto Ayurveda asiantuntija, Ayurveda Life Coach, Wellness Pro, SKY-kosmetologi

Enni Leinonen UMG Aroma- ja Wellness-terapeutti

Maili Lepola IFMCP, CGP, FSCP, HLL, Lepolife Oy

Anu Muraja-Murro kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Arja Airaksinen psykologi

Eija Huttunen AmO, erikoiskosmetologi, TuntoPub-konseptin perustaja

Taina Kinnunen, FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija

 

Päivitämme pian lisätietoja kouluttajista!

 • Eija Huttunen

  Eija Huttunen on Hyvänolonkeskus Relax Oy:n yrittäjä. Yritys on perustettu vuonna 2005, joskin yrittäjänä hän toiminut jo 30 vuotta.

  Eija on aikoinaan hoitoalalta siirtynyt kauneudenhoitoalalle ja tuntenut kokonaisvaltaisen ihon/kauneudenhoidon omaksi alakseen. Koulutus on ollut Eijalle tärkeä osa kehitystä ja hakeutuessaan kosmetologikouluun on hänen tiedonhalunsa vain kasvanut.

  Eija Huttunen on erikoiskosmetologi ja ammatinopettaja. Lisäksi hän on suorittanut NTM, yritysjohtamisen EAT ja tuotekehittelyn EAT:n. Hän on myös opiskellut funktionaalista lääketiedettä, koska Eijan mielestä se avaa tien kohti kokonaisvaltaista hoitamista asiakastyössä.

  Hoitamisessa erityisesti kosketuksen ja kohtaamisen merkityksellä on suuri vaikutus ja sitä korostaakseen Eija on kehittänyt uuden palvelukonseptin Tuntopubin, jossa uudet hyvinvointialan ammattilaiset tuntologit työskentelevät. Hän toimii myös tuntologien yhtenä kouluttajana.

  Ensimmäiset tuntologit ovat jo valmistumassa ja Suomen ensimmäinen Tuntopub avattiin 30.8.2019 Hämeenlinnaan. Kuopioon Hyvänolonkeskus Relaxin tiloihin Eija avaa Tuntopubin sopivien toimitilojen löydyttyä.

  • kosmetologi 2005
  • erikoiskosmetologi 2008
  • NTM 2010
  • AmO 2014
  • YJET 2017
  • TKEAT 2019
    Takaisin