Kouluttajat

Jaana Hautala NLP Life Coach

Tarja Aalto Ayurveda asiantuntija, Ayurveda Life Coach, Wellness Pro, SKY-kosmetologi

Enni Leinonen UMG Aroma- ja Wellness-terapeutti

Maili Lepola IFMCP, CGP, FSCP, HLL, Lepolife Oy

Anu Muraja-Murro kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Arja Airaksinen psykologi

Eija Huttunen AmO, erikoiskosmetologi, TuntoPub-konseptin perustaja

Taina Kinnunen, FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija

 

Päivitämme pian lisätietoja kouluttajista!

 • Jaana Hautala

  Jaana Hautala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen valmentaja, luennoitsija sekä tietokirjailija. Jaanan intohimo ovat henkinen suorituskyky ja mielentaidot sekä palautuminen. Hänen tapansa valmentaa, kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen. Jaana tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään, tuntologin työhön sekä kohtaamiseen. Jaana on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Trainer ja rentoutusohjaaja. Viimeisen 10 vuoden jatkuvan syventävän opiskelun myötä intohimoksi ovat nousseet myös mielen voima, aivot, palautuminen ja tunnetyöskentely.
   
  Jaanan läsnäolo ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan hän laittaa itsensä likoon sekä innostaa, kannustaa ja oivalluttaa kohti oivalluksia. Hänen ensimmäinen tietokirjansa Selkäkipu ja mielen voima ilmestyi lokakuussa 2017 Otavan julkaisemana. Tällä hetkellä Jaana kirjoittaa toista tietokirjaa. Syksyllä 2019 julkaistaan kirja uskomuksista. 
  Jaanasta löydät lisätietoa ja videoita hänen verkkosivuilta: www.oivaltamaan.fi
   
  Jaana vaikuttaa vahvasti myös somessa ja hänen ydin teemat ovat #henkinensuorituskyky #mielentaidot #työkyky #työhyvinvointi  #tunnetaidot #palautuminen #potentiaali #voimaantuminen #vuorovaikutus #työelämässämenestyminen #oivaltamaan
   
  Voit käydä tutustumassa Jaanaan täältä:
   
  Linkedin
  Twitter
  Webinaarit
  Unelmientyöpäivä 

    Takaisin