Kouluttajat

Jaana Hautala NLP Life Coach

Tarja Aalto Ayurveda asiantuntija, Ayurveda Life Coach, Wellness Pro, SKY-kosmetologi

Enni Leinonen UMG Aroma- ja Wellness-terapeutti

Maili Lepola IFMCP, CGP, FSCP, HLL, Lepolife Oy

Anu Muraja-Murro kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Arja Airaksinen psykologi

Eija Huttunen AmO, erikoiskosmetologi, TuntoPub-konseptin perustaja

Taina Kinnunen, FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija

 

Päivitämme pian lisätietoja kouluttajista!

 • Taina Kinnunen

  FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija Taina Kinnunen on kosketustutkimuksen uranuurtaja Suomessa. Hän on julkaissut mm. teokset Vahvat yksin, heikot sylityksin. Otteita suomalaisesta kosketuskulttuurista (2013) sekä Ammatillinen kosketus. Kuinka tunnetyötä tehdään (2019). Taina on ihmisyyden syvällinen asiantuntija ja pidetty luennoija. Hänellä on kyky puhutella yleisöään ja ravistaa koulutettavansa uusiin oivalluksiin.

  Taina käsittelee kosketusta ammatillisena ydintaitona eräissä asiakaspalveluammateissa. Hän tuo esiin kosketuksen monet mahdollisuudet käytännön työssä sekä kosketuksen psykofyysiset merkitykset vuorovaikutuksessa. Koulutuksessa opitaan myös kosketuksen yksilöhistoriallisista ja kulttuurisista ulottuvuuksista ja niiden vaikutuksesta ammattilaisen ja asiakkaan kohtaamiseen.   

  Kosketus on myös eettinen ja emotionaalinen asenne asiakkaisiin, jolle löytyy monia juridisia ja ammattieettisiä perusteluja. Ammattilaisen on syytä tiedostaa kosketuksen yhteys työnsä palkitsevuuden ja toisaalta kuormittamisen kokemuksiin. Taina puhuu kosketuksesta osana asiakaspalvelua, jossa kohtaamisen taito ja läsnäolo ovat yhä tärkeämpiä laatutekijöitä. Tainalla on pitkä kokemus kosketuskoulutuksista yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Taina yhdistää omat kokemuksensa tutkimustietoon ja yleisön aktivoimiseen. 

  Lisätietoja Tainasta: www.tainakinnunen.fi ja www.rautahoyhen.fi 

    Takaisin