Kouluttajat

Jaana Hautala NLP Life Coach

Tarja Aalto Ayurveda asiantuntija, Ayurveda Life Coach, Wellness Pro, SKY-kosmetologi

Enni Leinonen UMG Aroma- ja Wellness-terapeutti

Maili Lepola IFMCP, CGP, FSCP, HLL, Lepolife Oy

Anu Muraja-Murro kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Arja Airaksinen psykologi

Eija Huttunen AmO, erikoiskosmetologi, TuntoPub-konseptin perustaja

Taina Kinnunen, FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija

 

Päivitämme pian lisätietoja kouluttajista!

 • Tarja Aalto

  ”Tutustuin ikiaikaiseen holistiseen terveyden- ja sairaudenhoitojärjestelmään Ayurvedaan ( Intialainen perinteinen lääketiede) vieraillessani ensimmäisen kerran Intiassa vuonna 1999. Ayurveda painottaa ja kannustaan elämäntapaa, joka pitää meidät mahdollisimman terveinä kokonaisvaltaisesti. Peruslähtökohta on että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja esim. fyysinen, psyykkinen ja henkinen hyvinvointi ja terveys ovat liitoksissa toisiinsa ja ihminen on osa luontoa. Ayurvedan konkreettisia keinoja edistää hyvinvointia ovat mm. elämäntapa suositukset, ravinto, yrttivalmisteet, liikunta, hyvän unen keinot, erilaiset hieronnat ja hoidot hiuksista varpaisiin, mielen tasapainoa ylläpitävät harjoitukset ja merkitykselliset sosiaaliset suhteet sekä ympäristön vaikutus meihin.

  Olen kahdenkymmenen vuoden ajan opiskellut Ayurvedaa erilaisista lähteistä sekä omia, lähipiirini että asiakkaideni kokemuksia seuraten.

  Aluksi opiskelin Ayurvedaa kirjoista koska Suomessa ei ollut koulutusta asiasta. Lukuisten Intian matkojeni aikana olen oppinut lisää käytännön kautta sekä erilaisilla kursseilla. Tärkeimmät opiskelupaikkani vuosien varrella ovat olleet, Jiva Group/Intia, Ayurvedagram/Intia, Ayurvedahealingvillage/ Kairali Group/Intia, Ayur-Veda / Ruotsi, Lakshmi / Italia, Kama Ayurveda/ Amsterdam, NAMA/ USA, Pratima Raichur/USA, SKYOpisto/ Ayurveda kurssi/Suomi.

  Ayurvedaa olen opettanut jo 15 vuoden ajan erilaisilla kursseilla; Suomen Kosmetologien Yhdistys, Västra Nyland Folkhögskola, Raaseporin Kisakeskus, Hangon Kansalaisopisto, yksityiset retriitit, Linnanrauha Oy kurssit, Suomen Ayurveda Yhdistyksen Instituutin kurssit, Tuntologi koulutus sekä asiakkaiden henkilökohtaiset koulutus/valmennus kurssit.

  Muu osaamiseni: SKY-kosmetologi, Wellness Pro, Tuotekehittäjän ja palvelumuotoilujan eat, Yrittäjän ammattitutkinto, Some Pro tutkinto, Kasvatustieteen apro ja lukematon määrä muita hyvinvointia edistäviä kursseja.

  Tervetuloa Tuntologi koulukseen, joka antaa arvokkaita keinoja edistää asiakkaidemme hyvinvointia.”

  Tarja Aalto, Sattva Living/ Ayurvedic Choice, www.ayurvedicchoice.com

    Takaisin