Kouluttajat

Jaana Hautala NLP Life Coach

Tarja Aalto Ayurveda asiantuntija, Ayurveda Life Coach, Wellness Pro, SKY-kosmetologi

Enni Leinonen UMG Aroma- ja Wellness-terapeutti

Maili Lepola IFMCP, CGP, FSCP, HLL, Lepolife Oy

Anu Muraja-Murro kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri

Arja Airaksinen psykologi

Eija Huttunen AmO, erikoiskosmetologi, TuntoPub-konseptin perustaja

Taina Kinnunen, FT, kulttuuriantropologi, kouluttaja ja kirjailija

 

Päivitämme pian lisätietoja kouluttajista!

 • Tarja Aalto

  Tarja Aalto, Wellbeing & Travel Designer and Trainer

  Ayurveda asiantuntija, Wellness Pro, SKY-kosmetologi, mielenterveys-,
  hyvinvointi- ja onnellisuustaitojen ohjaaja

  Tutustuin Ayurvedaan v.1999 Intiassa. Ayurveda (The Science of Life) on WHOn tunnistama täydentävä elintapa- ja luonnonlääketiede. Eläminen pitkään ja terveenä on Ayurvedan tavoite, joka saavutetaan yksilöllisellä elämäntyylillä, johon kuuluvat ravinto ja yrtit, liikunta, itsehoidot, hoidot, uni, vuorokausi ja vuodenaika suositukset sekä stressin säätelytaidot ja sosiaalinen vuorovaikutus.

  Ayurveda lääkärikoulutuksen saaneet henkilöt ja hoitolaitokset hoitavat ihmisiä myös heidän sairauksissa menestyksellisesti.

  Ayurvedan yksi peruslähtökohta on että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Fyysinen, psyykkinen ja henkinen hyvinvointi sekä terveys ovat liitoksissa toisiinsa. Ihminen on osa luontoa. Kun ihmisen biorytmit ja luonnon rytmit sykronoivat keskenään niin kehon ja mielen homeostaasi/tasapaino tila on helpompi saavuttaa ja seurauksena on terveys.

  Ayurveda auttaa sinua ja asiakkaitasi oivaltamaan myös lisää itsestänne. Monipuolinen itsetuntemus auttaa tekemään arjessa parempia valintoja, joiden avulla voit hyvin ja elämän onnellisuus lisääntyy. Olen vuodesta 1999 alkaen opiskellut Ayurvedaa Intiassa, USAssa, Italiassa, Hollannissa, Ruotsissa ja Suomessa. Voit lukea lisää myös muista koulutuksistani täällä: https://bit.ly/3M4ladd Ayurvedaa olen opettanut yli 15 vuoden ajan. Esim. Suomen Kosmetologien Yhdistys, Suomen Ayurveda Yhdistyksen Instituutti, Tuntologi koulutus sekä useilla retriiteillä että ohjannut asiakkaita henkilökohtaisesti lähi-ja etätapaamisten avulla.

  Ayurveda opinnot sopivat erinomaisesti osaksi Tuntologin opintoja. Tuntologina mahdollistat asiakkaalle ainutlaatuisen elämyksen, joka lievittää stressireaktioita sekä tukee kehon ja mielen tasapainoa/homeostaasia. Hoito on tehokas ja ihana tapa palautua arjen haasteista. Ayurvedan avulla opit myös tuntemaan asiakkaasi ja itsesi paremmin ja voit huomioida teidän kummankin erityistarpeet hoidon aikana.

  Mukavia ja vaikuttavia Tuntologihoitoja!

  Tarja Aalto, Good Waves Consulting, tarjagw@gmail.com,
  https://visithappy.johku.com/fi_FI ja https://mielenvoimavarat.fi/fi_FI

    Takaisin